RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

SBO De Vorm viert 25-jarig jubileum

Het is feest op SBO De Vorm. De school voor speciaal basisonderwijs bestaat 25 jaar. Voor vrijdag 1 maart nodigt De Vorm alle oud-medewerkers en oud-leerlingen, uit om het jubileum samen te vieren.

SBO De Vorm is een kleinschalige katholieke school voor speciaal basisonderwijs in de wijk De Maten in Apeldoorn. De school biedt onderwijs aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.  Op 26 februari 1999 is de fusie tussen de Titus Brandsma en de Zonneburg officieel vastgelegd. Een fusie tussen destijds LOM- en ZML-onderwijs. Een fusie tussen twee verschillende scholen en verschillende culturen. En kijk wat er na 25 jaar staat: een bloeiende en groeiende school waar elke dag het beste uit de kinderen gehaald wordt. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen met plezier naar school gaan, maar ook met plezier uit school komen.

Festiviteiten vrijdag 1 maart

Tijdens het 25-jarig jubileum kijkt de school graag terug op de ontwikkelingen van de afgelopen 25 jaar en laat de school met trots zien waar ze nu staat.

Vrijdag 1 maart zal er overdag een feestelijk programma plaatsvinden voor de kinderen en collega's. Om 8.45 uur zal het programma starten met een spetterende, gezamenlijke opening op het plein. Daarna krijgen de kinderen culturele workshops aangeboden onder leiding van de CVK Fabriek en lekkere frietjes met een snack tussendoor mede mogelijk gemaakt door cafetaria Charlies. Vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur vindt er een reünie plaats voor alle oud-medewerkers en oud-leerlingen.

Via onderstaande QR-code of via deze link kunnen zij zich opgeven om aanwezig te zijn. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn