RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Samenwerking Orpheus en de Grote Kerk

Orpheus en de Grote Kerk slaan de handen ineen om grote zakelijke events en congressen te hosten. Orpheus heeft met alle theaterzalen al flink de ruimte voor congressen en zakelijke events, maar ondanks het ruimte en pand komt het voor dat Orpheus een event niet of niet geheel kan faciliteren. De Grote Kerk biedt dan uitkomst.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: ,,Onze samenwerking met de Grote Kerk geeft ons in een klap meer ruimte en mogelijkheden. We kunnen onze opdrachtgevers totaal verschillende sferen bieden en zo hun bezoekers meer verrassen. De lokale samenwerking met culturele partners is waardevol. Samen bereik je meer en maken we van Apeldoorn een aantrekkelijke ondernemende en culturele stad. Niet alleen om te wonen en te werken maar in dit geval ook om als organisatie naartoe te trekken van buitenaf.”

De samenwerking

Arjen Sietsma, bestuurslid van de Grote Kerk: ,,In onze Grote Kerk is veel mogelijk bijeenkomsten tot 1250 mensen. Om dat ook bekend te maken en tot in de puntjes te faciliteren heb je een professionele organisatie nodig. Orpheus ontzorgt ons daarin en de opdrachtgevers hebben een contact de eventprofessionals van Orpheus. Voor ons betekent deze samenwerking ook inkomsten voor de instandhouding van deze prachtige kerk, zodat nog generaties mensen het erfgoed kunnen bezoeken en bewonderen.”

Tot in de kleinste details

Samen met technisch partner Nieuwenhuis zorgen de eventprofessionals voor persoonlijke aandacht en een event dat tot in de kleinste details klopt. In Orpheus en in de Grote Kerk.

Meer informatie over de mogelijkheden van Congrescentrum Orpheus en de Grote Kerk is te vinden op www.congrescentrumorpheus.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn