RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Samenwerking FactorWerk brengt sociaal ondernemen dichterbij

De erkenning van de samenwerkingspartners binnen het netwerk FactorWerk, het belang van sociaal en inclusief ondernemen binnen de regio Stedendriehoek & Noordwest Veluwe. FactorWerk brengt partijen bij elkaar die mensen die om wat voor reden dan ook minder makkelijk een baan krijgen een kans geven op de arbeidsmarkt.

  ,,Ik ben heel blij dat we deze samenwerking met elkaar voortzetten’’, zei voorzitter Sunita Biharie van Factor Werk en wethouder Werk & Inkomen, Welzijn en Sport van de gemeente Apeldoorn.

 Nieuwe partner
Naast dat de partners hun samenwerking bekrachtigden, werd er ook een nieuwe partner verwelkomd binnen FactorWerk. Ook SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderijs Bedrijfsleven) is sinds onderdeel van Factorwerk.

 Netwerk
FactorWerk is een groot netwerk van samenwerkende partijen, bestaande uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Lochem, Olst-Wijhe, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen, UWV Regio Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe, ROC Aventus en ROC Landstede, de werkgeversorganisaties vertegenwoordigd door VNO-NCW regio Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe en de werknemersorganisaties, vertegenwoordigd door FNV en CNV.

 Het netwerk draagt zorg voor dienstverlening aan werkgevers en (potentiële) werknemers. In een veerkrachtige arbeidsmarkt zijn bedrijven wendbaar: ze zorgen ervoor dat werknemers bijtijds geschoold worden en vinden de medewerkers die ze nodig hebben. Binnen een veerkrachtige arbeidsmarkt ontwikkelen (potentiële) werknemers zich een leven lang zowel in hun werk als daarbuiten. Zo komt een transparante, inclusieve arbeidsmarkt tot stand, waarin werkloosheid wordt voorkomen, vacatures snel worden vervuld en iedereen naar vermogen mee doet.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn