RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Samenloop voor Hoop van start in het Mheenpark

Een indrukwekkende start vanmiddag (zaterdag 29 juni) in het Mheenpark van de Samenloop voor Hoop, georganiseerd door de KWF Kankerbestrijding. Michiel van der Korst opende het evenement waarin 24 uur gewandeld wordt op een parcours in het Mheenpark en waarbij de ziekte kanker centraal staat; niet zozeer in de zin van de ellende, maar ook dat er hoop is en dat er veel geld nodig is voor onderzoek om deze verschrikkelijke ziekte uit te bannen.

Lisanne Spaander sprak ook; zij moest als jong meisje van 16 vele behandelingen ondergaan, omdat zij de ziekte kreeg. Waarnemend burgemeester Petra van Wingerden prees de organisatie, deelnemers en vrijwilligers voor de inzet en wenste een iedereen een goede 24 uur. Samen met wethouder en ambassadeur Nathan Stukker en Lisanne werd het evenement met een slag op de gong officieel geopend. Daarna liepen alle 411 deelnemers de beginronde gezamenlijk onder leiding van Michiel, Nathan en de burgemeester.

Het evenement duurt tot morgenmiddag (zondag 30 juni) 14.00 uur.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn