RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sam Ligtlee houdt de familie-eer hoog nu Elis is gestopt

APELDOORN - Nu zijn zus Elis is gestopt, houdt Sam Ligtee de familie-eer hoog bij het baanwielrennen.

Het 21-jarige talent uit Eerbeek behoort al tot de nationale top. Op het NK in Omnisport in Apeldoorn eindigde hij op de keirin als vijfde. "Elis heeft haar ding laten zien. Ik moet het allemaal nog maar waarmaken, maar ik ga er alles aan doen om te halen wat zij haalt. Maar de Nederlandse top is ook meteen de wereldtop. Mooi om hier voor eigen publiek te rijden."

Bij de junioren toonde de 16-jarige Lars Romijn uit Apeldoorn zijn talent. Hij werd in de finale bij het keirin vierde, zijn ploeggenoot Yorick Wever won. Romijn rijdt pas twee jaar op de baan en heeft zijn keuze nog niet gemaakt. "In de sprint hoor ik in mijn leeftijdscategorie tot de besten van het peloton. Als het op de weg niet lukt, kan ik nog altijd voor de baan kiezen."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn