• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ruzie voor de supermarkt eindigt in steekpartij

APELDOORN - Bij een steekpartij op het Musketiersveld in Apeldoorn is donderdagavond een 18-jarige Apeldoorner verwond. Aan het einde van de avond zou een groep jongeren ruzie hebben gekregen. Daarbij liep een van hen steekwonden op, volgens de politie. Bovendien is een auto tegen een schutting gereden.

Op de spoedeisende hulp van het Gelre ziekenhuis werd iets voor middernacht een man binnengebracht met steekwonden. De man bleek die te hebben opgelopen tijdens een conflict op de parkeerplaats van de PLUS-supermarkt. Die ligt een aantal kilometer verderop.

Tekst loopt door onder de video:

Nadat de ruzie uit de hand liep, brachten vrienden van het slachtoffer hem naar het ziekenhuis. 

Op de parkeerplaats en bij het slachtoffer in het ziekenhuis is onderzoek gedaan. De man is niet levensbedreigend gewond geraakt, zegt de politie.

Over de aanleiding van de steekpartij of het conflict is nog niets bekendgemaakt. Er zijn geen aanhoudingen verricht. 

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00