• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ruzie tussen bekenden ontaardt in steekpartij, slachtoffer naar ziekenhuis

APELDOORN - De politie is woensdagochtend uitgerukt voor een steekpartij bij een woning in Apeldoorn. Daar was een conflict ontstaan tussen bekenden van elkaar, waarbij één van hen gewond is geraakt. Dat meldt de politie.

De melding van het steekincident aan de Aristotelesstraat kwam even voor 08.30 uur binnen. De politie ging er met meerdere eenheden op af en hield bij de woning een verdachte aan. Het gaat om een man van 20 jaar uit Apeldoorn, laat een woordvoerder weten.

Naar het ziekenhuis

Het slachtoffer, van wie de identiteit nog niet bekend is, is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De verwondingen zijn volgens een woordvoerder niet levensbedreigend.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. De zaak is nog in onderzoek. Agenten hebben bij de woning in Apeldoorn verklaringen opgenomen van omwonenden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn