• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ruimte gezocht voor opslag toneelkleding

.

Voor onze musicalvereniging; Muziektheater Apeldoorn zijn we op zoek naar een opslagruimte van circa 200 m2 voor het bewaren van onze toneelkleding. Voor alle mooie producties die wij jaarlijks laten zien is heel veel kleding nodig. Om deze fraaie kleding mooi te houden zoeken wij een droge ruimte.

Zowel een hoge, lange ruimte of een lage, brede ruimte behoort tot de mogelijkheden. Kan je ons helpen met een ruimte? Dan horen we heel graag van je, anders zijn we genoodzaakt de kleding weg te doen. 

Heeft u bijvoorbeeld een kelder leegstaan of kunt u op een andere manier helpen? Reageer dan hieronder, 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn