RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Roots in the Woods festival vindt droomlocatie bij Paleis Het Loo

APELDOORN - Na 10 edities van het sfeervolle herfstfestival Roots in the Woods in het Apeldoornse Beekpark, kondigt de organisatie aan dat de tuinen en het Stallenplein dit jaar deze gedroomde locatie zijn.  

Laatste weekend van september
Het festival en Paleis Het Loo zijn tot elkaar zijn gekomen om met elkaar in zee te willen gaan. Ook al zijn grote mensenmassa’s in het najaar nog uit den boze, beide organisaties willen graag laten zien wat mogelijk is binnen de geldende maatregelen.

Vanwege de Vernieuwing & Verbouwing van Paleis Het Loo, vindt het Roots in the Woods festival dit jaar plaats in het laatste weekend van september in plaats van medio oktober.

Bezoekers van het festival kunnen tijdens deze bijzondere editie rekenen op de vertrouwde Roots-programmering met onder andere muziek, theater en avontuurlijke kinderactiviteiten. Extra lekker dit jaar; streekproducten en -gerechten staan deze editie volop in de spotlights!

Meer informatie volgt
Hou de komende weken de websites van Roots in the Woods en Paleis Het Loo in de gaten voor meer informatie over het programma. Vanzelfsprekend wordt dit ook gedeeld via de gebruikelijke social media kanalen.     

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn