RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Rookgranaat gaat af in Kelderbox

De Apeldoornse brandweer is donderdagochtend (25 oktober) omstreeks 10.00 gealarmeerd voor een brand in een kelderbox onder een flat aan de Mauvestraat in Apeldoorn. Een bewoonster van de flat liep door de gang van de kelder en zag rook uit een van de boxen komen, hierop belde zij de brandweer.

Deze was snel ter plaatse, de brandweer moest met een kettingzaag de deur open zagen om in de kelderbox te komen. Toen zij na ongeveer 15 minuten de kelderbox open hadden konden zij beginnen met blussen. De brandweer had het vuurtje snel onder controle. Een rookgranaat zorgde voor de gigantische rookontwikkeling.

De eigenaar van de kelderbox is door de politie in kennis gesteld. Hoe de granaat vlam heeft kunnen vatten, is niet bekend. De brandweer heeft de kelderbox geventileerd.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn