RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Rommelmarkt bij kringloop de Waterlelie

Kringloop de Waterlelie in Loenen houdt op zondag 10 april een rommelmarkt voor de deur. Het geld dat wordt opgehaald met de verhuur van de staanplaatsen wordt gebruikt om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. ADRA is een hulporganisatie die wereldwijd armoede probeert tegen te gaan, vooral door midden van zelfredzaamheidsprojecten. Kringloop de Waterlelie steunt elk kwartaal een ander project van ADRA.

De rommelmarkt wordt gehouden aan de Hameinde 13 in Loenen tussen 10:00 en 16:00. Het huren van een staanplaats kost €12,50. Voor meer informatie over staanplaatsen of voor andere vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn