RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Rob de Breij benoemd als nieuwe bestuurder van De Passerel

De Passerel kondigt met genoegen de benoeming aan van Rob de Breij (52) als nieuwe bestuurder. Dat laat Bart van Uitert namens De Passerel weten. Rob gaat dit doen met ingang van 1 juni 2024.

De Passerel ondersteunt mensen met een beperking van alle leeftijden, zowel thuis als op school, op het werk en in de wijk. De organisatie heeft een breed zorgaanbod van 40 dagbestedings-, woon- en werklocaties in Apeldoorn, Epe en Voorst en biedt daarnaast ambulante begeleiding. Er werken ongeveer 500 medewerkers die aan meer dan 1000 cliënten zorg bieden.

Bart: ,,Rob de Breij is momenteel werkzaam als bestuurder van OlmenEs, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking in Appelscha. Zijn jarenlange ervaring in de gehandicaptenzorg zal zeker goed van pas komen binnen de Passerel.''

Hij vervolgt: ,,Rob kijkt ernaar uit om 1 juni te starten en om kennis te maken met de medewerkers, cliënten, verwanten en ouders van de Passerel. Interim-bestuurder Heleen Griffioen zal tot 1 juni 2024 aanblijven. Hier zijn we blij mee. Heleen zal zorgen voor een warme overdracht, zodat de continuïteit geborgd is.''

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn