RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Restaurant Guusje en de Kap: doneer een kopje koffie voor een ander

Met mooi weer zitten de meeste mensen regelmatig op een terrasje. Dit gun je misschien ook wel degenen die hier geen geld voor hebben en/of een beetje eenzaam zijn. Gasten van Guusje kunnen vanaf nu een kopje koffie of thee doneren aan iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken. De donaties gaan naar stichting de Kap, de organisatie voor informele zorg die mensen die graag wat voor een ander willen doen koppelt aan Apeldoorners die hulp nodig hebben.

Bij horecagelegenheid Guusje in de Apeldoornse binnenstad staan de komende maanden op iedere tafel een kaart met daarop een QR-code. Door het scannen van de code kun je een kopje koffie of thee doneren aan een onbekende stadsgenoot die er zelf niet de financiële ruimte voor heeft.


Donaties
De donaties gaan dus naar stichting de Kap. Met behulp van de donaties kunnen de Kap-vrijwilligers hun hulpvragers een kosteloos uitje aanbieden bij Guusje. Want het idee hierachter is dat een simpel gebaar zoals een kopje koffie of thee met een fijn gesprek al een wereld van verschil kan maken.


Doneren
Wil jij ook bijdragen aan dit initiatief en iemand een geluksmomentje schenken met een kopje koffie of thee bij Guusje? Scan dan de QR-code of ga naar de doneerknop op de site: www.dekap.nl/doneer-een-kopje-koffie/. Alle bijdragen, klein of groot, zijn welkom.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn