• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ravage op A1 na ongevallen, weg weer vrij na urenlange afsluiting

UGCHELEN - Op de A1 bij Ugchelen zijn dinsdagochtend in korte tijd drie ongelukken gebeurd. De weg was daardoor urenlang afgesloten in de richting van Apeldoorn. Verkeer werd omgeleid via de A30, A12 en A50.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

Het eerste ongeluk gebeurde vlak bij de op- en afrit naar Ugchelen. Een bestelbus kantelde na een botsing met een vrachtwagen. De bestuurder van de bestelbus raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Nog twee ongevallen

Kort daarna ging het een paar kilometer voor dit ongeval weer mis. Volgens een correspondent ter plaatse botsten drie voertuigen op elkaar. Twee daarvan liggen op hun kant en blokkeren de rijbaan. De bestuurder van een bestelbus zat bekneld en moest door de hulpdiensten worden bevrijd. Het slachtoffer is met zware verwondingen afgevoerd.

Behalve de politie, brandweer en ambulance was ook de traumahelikopter opgeroepen.

Ondertussen was er in de staart van de file nog een ongeval. Daar waren ook drie voertuigen bij betrokken. Rond 13.30 uur meldde de ANWB dat de weg weer vrij was.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn