RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Positief meldpunt om bedrijven in het zonnetje te zetten

Herken je dat? Bijna alle meldpunten die worden opgezet, zijn meldpunten met een negatieve lading. Ze zijn ontstaan om negatief nieuws te melden. Hoog tijd voor verandering, vond Creating Heroes. Deze maand is er een positief meldpunt actief in Apeldoorn. Op vanbullshitnaarbetekenis.nl kan iedere Apeldoorner een bedrijf melden dat een positieve betekenis heeft voor de samenleving.

Op deze manier wil Creating Heroes bedrijven die goed doen in het zonnetje zetten. Simpelweg omdat deze bedrijven dat verdienen. Er zijn al aardig wat van deze toffe bedrijven in Apeldoorn. Ken jij ook een Apeldoorns bedrijf dat met positieve impact betekenis levert voor de samenleving of de drive heeft om dit te doen? Meld dit bedrijf dan aan op vanbullshitnaarbetekenis.nl en krijg er iets positiefs voor terug.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn