RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Poll: Nieuwe site moet ‘voor de Apeldoorners’ worden

Het lijkt wel opzet: de nieuwe versie van apeldoorn.nl is online, net nu de politiek een motie indient om de site een ‘facelift’ te geven. Maar alleen een facelift is niet genoeg voor de indieners van de motie. Apeldoorn.nl moet een site ‘voor Apeldoorners’ worden, en de Apeldoornse ‘sfeer’ moet terug te vinden zijn op de nieuwe site.

De motie, ingediend door VVD, D66, Lokaal Apeldoorn, CDA en GemeenteBelangen, betekent concreet dat de site niet langer alleen een ‘loket’ moet zijn voor de Apeldoorners, maar ook een site waar toeristen terecht kunnen om te zien wat in Apeldoorn te beleven is. Een dergelijke site bestaat al wel voor de Veluwe.

Google

Juist daarom vraagt de ChristenUnie zich af wat een VVV-versie van het nieuwe apeldoorn.nl nog toevoegt. ,,Vanaf apeldoorn.nl ben je in één klik  bij gewooninapeldoorn.nl. Het heeft al een toeristische functie”. Volgens PvdA’er Ties Stam zoeken toeristen niet op apeldoorn.nl, maar gewoon via google, en dan komen ze uit op ‘uitinapeldoorn.nl. De indieners van de motie zien het belang van een toeristische apeldoorn.nl wel.

Het mag alleen geen online reclamezuil worden. ,,Een digitaal stadhuis mag geen commerciële uitingen plaatsen”, aldus de motie. De site moet informatie bieden over hotels en evenementen in de regio, bijvoorbeeld. Desondanks blijft de SP de plannen van de indieners ‘commercieel’ noemen.

Bekijk de nieuwe site hier. Wat vind jij? Is dit de Apeldoornse ‘sfeer’?

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn