RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Politie zoekt man na beroving Apeldoorn

APELDOORN - De politie is in Apeldoorn op zoek naar een man die betrokken zou zijn geweest bij een beroving in de Venkelstraat.

In een oproep via Burgernet vraagt de politie mensen uit te kijken naar een 'manspersoon met zwart t-shirt'. Zijn shirt is mogelijk gescheurd op de rug. Ook zou de man tatoeages op zijn rug hebben. De verdachte is op een witte scooter richting het Mheenpark gereden.

De politie heeft niet bekend gemaakt wie of wat is overvallen en of er iets is buitgemaakt.

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn