• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Doodsoorzaak van dode chauffeur op parkeerplaats nog onduidelijk

UGCHELEN - In het onderzoek naar de dode Duitser (47) die zondag in Ugchelen langs de A1 in een vrachtwagen is gevonden, zoekt de politie nog steeds naar de doodsoorzaak. De politie heeft vrijdag- op zaterdagnacht een passantenonderzoek gehouden. Dat heeft al korte getuigenverhoren opgeleverd die later worden uitgediept. De politie hoopt op nog meer getuigen.

De Duitse man lag in de cabine van een vrachtwagen op de parkeerplaats Bruggelen langs de snelweg en werd door voorbijgangers gevonden. 

Het passantenonderzoek is onderdeel van een grootschalig onderzoek dat is ingezet om onder andere de doodsoorzaak van de vrachtwagenchauffeur vast te stellen. De technische recherche en forensisch onderzoekers deden daar na de vondst al urenlang onderzoek naar. 

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben. Het team wil graag weten wie er in de periode tussen vrijdag 23 oktober 19.00 uur en zondagavond 25 oktober 21.30 uur op deze parkeerplaats is geweest, en of mensen iets opvallends hebben gezien, of mensen hebben gezien bij de vrachtwagen. 

Omdat de parkeerplaats ook bekend staat als plek waar mannen elkaar ontmoeten, kunnen mensen ook bellen met iemand van de politie die uit de LHBTIQ+ gemeenschap komt, het zogeheten team 'Roze in Blauw'.

Zie ook:
Dode gevonden in vrachtwagen langs A1 bij Ugchelen
 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00