• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Persoon komt vanuit busje op wegdek terecht, politie houdt mannen aan in Apeldoorn

APELDOORN - De Politie Midden-Nederland is op zoek naar getuigen van een incident in Almere, in de nacht van donderdag op vrijdag. Daar kwam rond 02.15 uur een persoon vanuit een wit bestelbusje terecht op het wegdek van de Markerdreef.

De politie kan niet zeggen of de persoon die op het wegdek terechtkwam is gevallen of geduwd. Ook over de toedracht en de ernst van eventuele verwondingen worden nog geen mededelingen gedaan.

Busje gevonden in Apeldoorn

Het bestelbusje werd later in de nacht aangetroffen op de A1 ter hoogte van Apeldoorn. De twee inzittenden zijn aangehouden en worden verdacht van een misdrijf, laat een politiewoordvoerder weten. De mannen zijn 33 en 34 jaar en komen uit Almere.

Wie getuige is geweest van het incident of het bestelbusje heeft gezien wordt gevraagd contact te leggen met de politie. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00