RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Pepermunt verkopen voor nieuw scoutingmateriaal

De jaarlijkse pepermuntactie van Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell gaat op 2 oktober weer van start. Ze doen dit om geld op te halen voor het vervangen van hun scoutingmateriaal.

De scouts gaan door heel Apeldoorn om pepermunt te verkopen. Ze doen dat door langs de deuren te gaan. ,,De pepermuntactie is de belangrijkste actie van het jaar. Met de opbrengst kunnen we het terrein onderhouden of nieuwe materialen aanschaffen, maar proberen we ook de contributie laag te houden. Zo blijft scouting toegankelijk voor iedereen’’, vertelt José Garcia Lucena, lid van het actiecomité. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn