RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Parkour Apeldoorn: gratis freerunlessen voor de jeugd

In een tijd waarin beweging en sport essentieel zijn voor de jeugd, biedt Parkour Apeldoorn een nieuw initiatief aan. Elke donderdag van 17.00 tot 18.00 uur worden gratis freerunlessen gegeven, gericht op het activeren van jongeren in de wijk. Dit project is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen Stimenz Jongerenwerk en de initiatiefnemers Jannick Bronkhorst en Bjorn Grotenhuis.

Parkour Apeldoorn is niet zomaar een sportactiviteit; het is een gemeenschap die de jeugd centraal stelt. Met als doel jongeren aan te moedigen om meer te bewegen en te sporten, biedt het programma een unieke kans voor jongeren om hun vaardigheden te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving.

Tot eind april zullen de lessen binnen worden gegeven in de gymzaal aan de Heuvellaan 1 in Apeldoorn. Deze locatie biedt ruimte voor jongeren om hun vaardigheden te oefenen en te verbeteren. Na april hopen de initiatiefnemers buiten hun lessen aan te bieden. 

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn om deel te nemen of meer informatie willen, is Parkour Apeldoorn bereikbaar via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op Instagram via @parkourapeldoorn. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden en enthousiaste jongeren te verwelkomen in de wereld van parkour.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn