RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Papillon Apeldoorn houdt naam hoog op NK twirlen

De Apeldoornse sporters Chanel van de Vlag, Eówyn Klinkenbijl, Sara Steenwijk, Lynn van Pomeren, Sanne van de Kolk, Sophie Roeterd en Tess van Tol zijn dit weekend Nederlands Kampioen twirlen geworden. De 8 leden van het twirlteam werden met hun routine Nederlands kampioen.

Afgelopen weekend hebben maar liefst 18 deelnemers van sportvereniging Papillon uit Apeldoorn deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap twirlen in het topsportcentrum in Almere, waar in totaal meer dan 600 routines te zien waren. Daarmee was Papillon Apeldoorn vertegenwoordigd. Naast het eerder genoemde goud, sleepten de leden van Papillon ook nog 8 zilveren en 3 bronzen medailles in de wacht.

Kealy Bouwmeester, Noëlle Jansen en Sophie Roeterd behaalden naast hun gouden medaille ook zilver op de individuele onderdelen. Yvet Kloezeman behaalde een zilveren medaille, zowel individueel als op het duo-onderdeel, die ze samendoet met Ingrid Voois. Brons werd op de individuele onderdelen behaald door Tess van Tol en Sanne van der Kolk.

Gedurende het afgelopen jaar hebben de sporters zich op verschillende onderdelen kunnen plaatsen tijdens regionale, provinciale en landelijke wedstrijden door de benodigde plaatsingspunten te halen. Het gehele jaar is er dan ook getraind om deze resultaten te behalen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn