• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Overvaller trekt mes in snackbar Apeldoorn

APELDOORN - Een snackbar aan het Mercatorplein in Apeldoorn is kort voor half elf zondagavond overvallen. Een onbekende man liep de zaak binnen, trok een mes en vroeg de medewerker om geld.

De snackbarmedewerker heeft geld afgegeven waarna de overvaller ervandoor ging in onbekende richting. De recherche is op zoek naar getuigen. 

Volgens het signalement dat de politie geeft is de dader een blanke man met een lang en smal postuur en een donkerblauwe regenjas met logo op zijn linker mouw. De man droeg een zwarte capuchon, vermoedelijk van een jas of vest onder zijn regenjas. Verder droeg de overvaller een zwarte broek, bruine gympen en een zwart mondkapje.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn