RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Overval en steekpartij binnen twee uur na elkaar

APELDOORN – Het is een drukke laatste dinsdag van september voor de politie. Na een gewapende overval op de Albert Heijn vlak voor sluitingstijd, konden de politiemensen door naar een steekincident bij sporthal Mheenpark.

De gewapende overval gebeurde vlak voor sluitingstijd, om 21.40 uur. Via Burgernet roept de politie de burgers van Apeldoorn, om uit te kijken naar de overvaller. Daartegenover vertelt de politie wel om zelf geen actie te ondernemen.

Verder in het onderzoek, heeft de politie een omschrijving vrij kunnen gegeven van de verdachte. Zij zijn op zoek naar een man met een normaal postuur, leeftijd tussen de 16 en 22 jaar en een lengte van zo’n 1.80 meter lang. De verdachte droeg een zwarte jas met capuchon en een zwarte broek. Ook is de politie op zoek naar mensen die iets verdachts gezien of gehoord hebben, voorafgaand aan de overval.

De bewapende overheidsambtenaren in het blauw geel, konden bijna gelijk doorrijden naar de melding van een steekincident bij sporthal Mheenpark. Rondom het incident is nog veel onduidelijkheid wat er precies is gebeurd. Inmiddels is bekend dat het slachtoffer een 21-jarige man uit Eindhoven is, volgens de politie is het slachtoffer aanspreekbaar.

De politie is druk bezig met het onderzoek naar het steekincident, maar hebben minder geluk als bij het onderzoek naar de overval. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd en of er één of meerdere daders bij betrokken zijn. Het slachtoffer heeft nog geen aangifte gedaan, waardoor er nog geen signalement bekend is.

Beide incidenten gebeurde binnen twee uur van elkaar in het drukke Apeldoorn. Helemaal na een gevluchte automobilist die inreed op een auto met twee jonge kinderen en een baby erin, het assisteren bij een fietser die hard ten val kwam en door de traumahelikopter naar een ziekenhuis is gebracht. En niet te vergeten de sinterklaas intocht, waar veel discussie is over de zwarte pieten tijdens de intocht.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn