RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ouderenfonds deelt samen met Lions club kerstboxen uit aan ouderen in Apeldoorn

Veel ouderen voelen zich in de donkere dagen rond kerst eenzaam. Hun wereld is kleiner door het verlies van een partner of omdat ze minder makkelijk op pad kunnen. In de Gemeente Apeldoorn hebben de leden van Lionsclub Appelthorn hun krachten gebundeld om de kerstpakketten op zaterdag 17 december te gaan bezorgen.

Het Ouderenfonds gaat samen met lokale vrijwilligers én Nederlands cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen dit jaar duizenden ouderen blij met een kerstbox aan de deur. In de box zit alles om kerst thuis zo gezellig mogelijk te maken. Lokale vrijwilligers van Lionsclub Appelthorn bezorgen de box en maken een praatje, begeleid door muziek en kerstengelen.

Via het Nationale Ouderenfonds zijn de adressen van de ouderen verzorgd. Dit gaat via de netwerkregisseur ‘ertoe doen’ van de vrijwilligersorganisatie De Kap. Deze vrijwilligers komen bij de mensen thuis en hebben de adressen in samenspraak met de ouderen verzameld die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn