• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ouderen aan het sporten krijgen

Werkgroep senioren vanuit het Sport Akkoord Apeldoorn houdt op zaterdag 2 oktober een informatiemarkt voor senioren over sport. De markt is op het plein Dubbelbeek bij zwembad Malkander, senioren kunnen van 10.00 uur tot 15.30 uur informatie krijgen.

De werkgroep bestaat uit de bedrijven: Het Senioren Platform Apeldoorn, Accres sportstimulering en Stimenz  sport verenigingsaanbieders. Zij werken samen om de markt mogelijk te maken. Het doel is om senioren informatie te geven over sport en ze te motiveren om te gaan sporten of het te blijven doen. Coördinator Theo Hoogeveen vertelt er woensdag 29 september om 14.30 uur meer over in ons radioprogramma de Matinee.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn