RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Orpheus zoekt weer Apeldoorns talent voor SHOW Apeldoorn

Theater Orpheus nodigt Apeldoornse talenten op zondag 30 juni uit om auditie te komen doen voor SHOW Apeldoorn 2024. Iedereen is welkom: zangers, dansers, muzikanten, kleinkunstenaars, koren, spoken word artiesten, comedians… noem maar op. Talent uit de Gemeente Apeldoorn kan zich tot maandag 17 juni aanmelden voor de audities.

SHOW Apeldoorn vindt voor de achtste keer plaats en is een eigen Orpheus’ productie gericht op talentontwikkeling. Uit alle auditanten worden tien deelnemers voor SHOW Apeldoorn gekozen. Een deelnemer kan een individu zijn, maar dus ook een duo of zelfs een heel koor. In aanloop naar de voorstelling, die op 30 december 2024 in Orpheus plaatsvindt, worden er in het najaar coachingsbijeenkomsten en repetities georganiseerd.

SHOW Apeldoorn is een avondvullende muzikale voorstelling waarin Apeldoorns podiumtalent onder professionele begeleiding zorgt voor een ware belevenis voor het publiek. De geselecteerde deelnemers aan SHOW Apeldoorn ondervinden aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan. De regie is in handen van Susannah Iseger en de muzikale leiding van Dookje Engelhard.

Jessie van den Bosch, Stadsprogrammeur: ,,Het is elke keer weer bijzonder om te zien hoe de deelnemers groeien op het podium en hoe er in korte tijd een heel hecht team ontstaat.”

Aanmelden
De audities voor SHOW Apeldoorn vinden dus plaats op zondag 30 juni in de Altioszaal van Orpheus. Er worden 10 deelnemers geselecteerd door de regisseur en de muzikaal leider van SHOW Apeldoorn. Meld je vóór maandag 17 juni aan voor de audities via orpheus.nl/show. De enige voorwaarde is dat deelnemers uit de gemeente Apeldoorn komen.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn