RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Orpheus deelt opnieuw kennis met Apeldoornse amateurkunst

Theater Orpheus biedt ook in 2024 de workshop Fondsenwerving aan voor amateur (muziek)organisaties die in de gemeente Apeldoorn zitten. Koren, orkesten en theatergroepen worden in 3 bijeenkomsten ondersteund tijdens het zelf schrijven van een fondsaanvraag.

Desiree en Anita van Slagwerkgroep Suona deden ook mee aan de workshop Fondsenwerving en hun event zit er inmiddels op en kijken vol trots terug. ,,Onze eerste eigen show: Suona Night Out – The Journey: en wat een journey was het. Van het volgen van workshops fondswerving waar het idee ontstond tot de show op 1 juli. Nooit gedacht dat dit in onze mars lag. Deuren gingen voor ons open. We hebben er keihard aan gewerkt, maar wat was het waard!’’

Koren, orkesten en theatergroepen met plannen waarbij extra fondsenwerving nodig is, krijgen opnieuw de kans om de workshop Fondsenwerving te volgen. In de 3 bijeenkomsten die gegeven worden door Mirjam Barendrecht, krijg je alle ins-en-outs van fondsenwerving. Vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag. Na afloop van de workshop kunnen zij een fondsaanvraag indienen om hun project te realiseren.

Meer informatie en aanmelden
De workshops vinden plaats in Theater Orpheus op woensdag 31 januari, woensdag 3 april en zaterdag 8 juni 2024. Aanmelden voor deze workshop kan tot vrijdag 12 januari 2024 en deelname is gratis. Voor meer informatie of de aanmeldlink kun je kijken op www.orpheus.nl/amateurkunst.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn