RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Orpheus blijft open!

Orpheus gaat ondanks de aangekondigde maatregelen gewoon door. Iedereen van 13 jaar of ouder met een Coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs is welkom.

Je kunt een van de volgende drie coronatoegangsbewijzen gebruiken om binnen te komen:

een testbewijs, dat is een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement, of een vaccinatiebewijs, dat is als je langer dan 14 dagen geleden volledig gevaccineerd bent (QR-code), of een herstelbewijs, dat is een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

De mondkapjesplicht, die weer wordt ingevoerd in openbaar toegankelijke binnenruimtes, geldt niet voor plekken waar om een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd. In het theater is een mondkapje dan ook niet verplicht. De horeca moet om 0:00 uur sluiten, dat geldt ook voor de bars in de foyers en in restaurant O55.

Ga voor meer informatie naar de site: www.orpheus.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn