RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Orpheus ASK-theater voorstellingen gaan niet door

Het bestuur van ASK heeft besloten dat de voorstellingen van het ASK-theater, “Robin Hood en het verdwenen goud” niet doorgaan. De voorstellingen zouden van 30 november tot 3 december plaatsvinden in Orpheus.

Na overleg met onder andere het bestuur van de Veluwse Onderwijsgroep, Leerplein055, PCBO en de GGD zijn ze tot de conclusie gekomen dat vanwege de oplopende coronabesmettingen onder basisschoolleerlingen, dit het beste besluit is.

Het bestuur van ASK heeft dit besloten, ondanks dat ze zich houden aan alle geldende maatregelen en ze zelf extra maatregelen hebben genomen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

In 2022 wil ASK graag weer terug zijn in het theater met een voorstelling om dan iedereen weer de theater beleving te geven die ze verdienen. ASK bedankt het publiek, alle trouwe gasten, scholen en sponsoren. Maar ook Theater en Congres Orpheus voor hun flexibiliteit en medewerking in deze tijd.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn