RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Oranje spektakel op het Marktplein

Genoeg spektakel vandaag, dinsdag 17 juli, op het Marktplein. Spelende kinderen, Oranje in actie en de start van de bedrijvencompetitie.

Vanochtend startte de eerste Beach BSO van deze week. De kinderen begonnen bij CODA met een speurtocht naar Spike, die hen langs verschillende Apeldoornse winkels leidde. Op het Marktplein aangekomen genoten de kids van een kookworkshop van Erik te Velthuis, manager van topsportrestaurant in de Arnhemhal #OpPapendal. Samen maakten ze een gezonde lunch, zoals een hamburger van champignons en paddenstoelen. Verder maakten de kinderen aanmoedigingsmateriaal, woonden ze een volleybalclinic bij en speelden ze beach bingo in het stadion tijdens een van de wedstrijden. Ylva Goor, mede-organisator en consulent activiteiten bij Doomijn, heeft het ook naar haar zin, ze vertelt: ,,De kinderen genieten volop tijdens deze dag. Het is een unieke toevoeging aan dit mooie evenement. Je wilt de kinderen graag zo vroeg mogelijk betrekken bij sport.”

Apeldoorn Business Beachvolleybal Competition

Vanavond zijn de eerste wedstrijden van de Business Beachvolleybal Competition gespeeld. Verschillende Apeldoornse bedrijven nemen het in deze bedrijvencompetitie tegen elkaar op in de strijd om de wisselbeker. De teams speelden wedstrijden op het Marktplein en op de beachvelden op het Zwitsalterrein. Morgen vindt de tweede dag van de bedrijvencompetitie plaats en donderdag wordt de finale op het Marktplein gespeeld.

Dubbel Oranje in het stadion

Het grootste spektakel was op dag 3 uiteraard op het Marktplein te vinden. In een uitverkocht station zagen de toegestroomde volleybalfans het duo Stubbe/van Iersel hun eerste wedstrijd van het toernooi met 2-0 winnen. Na afloop waren de dames vol lof over het Apeldoornse publiek: ,,Te gek om hier in Apeldoorn te spelen, het publiek is hier fantastisch en de sfeer zit er goed in”, zegt van Iersel hierover. De mannen Boehlé/van de Velde maakten er een ware thriller van. Onder toeziend oog van de 2000 Apeldoornse toeschouwers trokken de heren uiteindelijk nét aan het kortste eind en verloren ze hun wedstrijd van Polen. Morgen spelen de dames hun twee laatste poulewedstrijden, de mannen betreden donderdag het stadion nog een keer voor hun laatste match.

Benieuwd naar het volledige wedstrijdprogramma? Neem een kijkje op www.ekbeach.nl. Op www.beachinthecityapeldoorn.nl zie je welke beachy activiteiten er morgen zijn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn