RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opnieuw recordopbrengst koffiepunten voor Voedselbank Apeldoorn

Voor het zevende jaar heeft de Lionsclub Apeldoorn weer een inzamelingsactie gehouden voor Douwe Egberts koffiepunten. En dat resulteerde dit keer in maar liefst 1.700.824 ingeleverde punten. Al die koffie- en theepunten zijn goed voor zo’n 2600 pakken koffie voor de Voedselbank Apeldoorn.

De Voedselbank is dankbaar dat zoveel mensen punten hebben gedoneerd. ,,Vooral met de Lionsclub Apeldoorn die zorgde voor het rondbrengen en weer ophalen van de inzameldozen bij de diverse winkels en kerken'', meldt een Anna Weuring van de Voedselbank Apeldoorn. ,,Daarna avonden achter elkaar alle punten tellen; een monsterklus. Zonder inzet van de Lions geen Douwe Egberts koffie voor onze klanten! De actie is nu afgelopen, maar je kunt het hele jaar punten blijven sparen en die bewaren we dan voor het volgende jaar.'' Inleveren kan bij de Voedselbank, Kanaal 147, 7317 AB Apeldoorn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn