• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Openingsdatum winkelcentrum Anklaar bekend

Dat het nieuwe winkelcentrum Anklaar in oktober open gaat, konden we begin deze week al melden. Maar er is nu ook een datum bekend. Op woensdag 9 oktober opent het nieuwe winkelcentrum Anklaar de deuren. Dat meldt het winkelcentrum op de Facebookpagina.

Ook wordt er gemeld dat inmiddels bijna 80% van de winkelpanden is verhuurd. Er komen winkels die ook te vinden waren op het ‘oude’ winkelcentrum, denk aan Zeeman, Albert Heijn, Lidl, Gall & Gall, Bakkerij Frentz, Etos, Kruidvat, Blokker, Bruna, Garant Optiek, Ter Stal, De echte groenteman Ans Kros, Speciaalzaak Mekelenkamp, Ami Kappers en Cafetaria Anklaar. Maar ook nieuwe winkels, zoals de HEMA, Hans Anders, Kwalitaria en Shoeby zullen zich er vestigen.

In totaal zullen we ongeveer 535 parkeerplaatsen komen onder het winkelcentrum. Daar kan je straks de eerste 2 uur gratis parkeren.

Kijk voor meer informatie op deze website.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00