RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opening nieuwe winkel House of Tall

De winkel House of Tall gaat verhuizen naar een nieuw pand. De modezaak voor lange mannen en vrouwen blijft op winkelcentrum De Eglantier, maar gaat verder op De Eglantier nummer 142. Op zaterdag 15 oktober om 9.30 uur zal de Apeldoornse wethouder Jeroen Joon het lintje doorknippen.

In het hoekpand, waarin voorheen de ABN Amro bank gevestigd was, zaten de kunstenaars van gallery ArtFra. Zij doen nu hun intrek in het oude pand van de Bloemensteeg, op de hoek met de Eglantierlaan. ,,Op onze huidige locatie groeiden we een beetje uit ons jasje, dus we waren op zoek naar een groter pand”, aldus eigenaresse Inez Scheper.

Locatie

,,We hebben diverse locaties bekeken, maar uiteindelijk wilden we toch graag op de Eglantier blijven. De gezelligheid, de samenwerking met ondernemers en het gratis parkeren gaf voor ons de doorslag. En onze klanten komen uit het hele land en dan is ook de goede bereikbaarheid belangrijk. Wat dat betreft heeft de Eglantier dat allemaal in zich.”

Op de openingsdag worden klanten verwend met een hapje en een drankje en ontvangen bij hun aankoop een attentie. Ook krijgen ze aanbiedingen van andere winkels op de Eglantier. Zo wordt de opening een aangelegenheid voor het hele plein. Om de drukte te spreiden is de winkel ook geopend op zondag 16 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.

Brandschade

Inez legt uit dat het in deze tijd best een grote stap is om te verhuizen naar een nieuwe winkel. ,,De nasleep van de corona-crisis en de onzekere tijden hebben uiteraard effect op de winkel. Maar we gaan van het positieve uit, in de nieuwe winkel kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en dat geeft ongetwijfeld positieve resultaten. We hebben vorige maand onze vestiging in Hoofddorp moeten sluiten door een extra tegenslag als gevolg van brandschade en we gaan ons nu met volle kracht op de winkel in Apeldoorn en de webshop richten.”

Hoe de nieuwe winkel op De Eglantier eruit gaat zien is voor de meesten nog een verrassing, want de grote ramen zijn dichtgeplakt. Maar als je langer dan 1.80 meter bent, dan kun je nog wel gluren door de kijkgaten die zijn gemaakt. ,,We houden wel van een beetje humor”, lacht Inez.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn