RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opening expositie Remy Huwaë in Mansion24

APELDOORN - Op vrijdag 25 oktober tussen 18:00 en 20:00 uur vindt in Mansion24 op het Leienplein de opening plaats van de expositie ‘de portretten van Remy Huwaë’.

Speelse, gedetailleerde en eigentijdse illustraties

Deze Apeldoornse kunstenaar heeft een passie voor illustreren en laat fotografische beelden omtoveren naar speelse, gedetailleerde en eigentijdse illustraties. Muzikale omlijsting van deze opening is in handen van Marcus Patty. De toegang is geheel gratis. In 2018 vond de eerste eigen solo expositie van Remy in het ACEC gebouw in Apeldoorn plaats. 

Over Remy Huwaë
Remy heeft de opleiding Grafisch Vormgever gevolgd en jarenlang werkervaring in de grafische sector opgedaan. Al snel ontdekte hij dat Adobe Illustrator veel meer biedt dan het ontwerpen van logo’s alleen. Het is de deur naar een onuitputtelijke wereld van digitale kunst. Hij raakt geïnspireerd door levendige steden waar van alles tegelijk gebeurt. Deze inspiratie combineert hij met zijn tekenervaring. Een bevlogenheid die je in elk van zijn werken terugziet.

Zie zijn website: Remy Huwae

Over Mansion24
De expositie is te zien van vrijdag 26 oktober tot en met vrijdag 29 november in Mansion24 van dinsdagmiddag t/m zondag. Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Mannenkleding, kapper, platenwinkel, café en events worden onder één dak gepresenteerd.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn