• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Open dag basisscholen Apeldoorn

APELDOORN - Woensdag a.s. openen basisscholen in Apeldoorn hun deuren voor ouders met kinderen die binnenkort voor het eerst naar de basisschool gaan. Op de meeste scholen kunnen ouders ook een kijkje nemen in de kinderopvang, die vaak ook gevestigd zijn in het schoolgebouw.

Tijdens de open dag kan je op de basisschool van je keuze een kijkje nemen. Ouders en kind(eren) kunnen op een laagdrempelige manier de sfeer op verschillende scholen proeven en in gesprek gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

Welke basisscholen in de gemeente Apeldoorn en de omliggende dorpen?
Op www.basisscholenapeldoorn.nl is een overzicht te vinden van alle basisscholen in de gemeente Apeldoorn en de omliggende dorpen. Door het invullen van een aantal zoekfilters zoals onderwijsvorm, reistijd, kinderopvang etc. kan gemakkelijk gezocht worden op zaken die je als ouder belangrijk vindt. Ouders kunnen zo gemakkelijk een eerste voorselectie maken van scholen die hen aanspreken.

Samenwerking kinderopvang
Veel scholen in Apeldoorn werken nauw samen met kinderopvangorganisaties, die vaak ook gevestigd zijn in het schoolgebouw. Deze opvang kan variëren van kinderdagverblijf en peuteropvang tot buitenschoolse opvang. Op de meeste scholen kunnen ouders ook daar een kijkje nemen en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00