• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Open dag Apeldoorse popschool

Apeldoornse Popschool opent haar deuren met gratis proeflessen en veel informatie. Op zaterdag 2 oktober is er een open dag georganiseerd en is iedereen welkom van 14.00 tot 17.00 om zich onder te dompelen in hedendaagse muziek.

Er is ook de mogelijkheid om gratis proeflessen te volgen voor: de gitaar, drums, basgitaar, zang en toetsen.  Bezoekers maken kennis met de eventuele toekomstige docenten, die je graag alles willen vertellen over de werkwijze en hoe zij dat met jou op jouw niveau kunnen afstemmen. In de muzieklokalen zijn workshops en demolessen. En je kunt je vragen stellen over de cursussen die bij APS gegeven worden. Entree is gratis, de locatie van de popschool is Jean Monnetpark 59, 7336BB te Apeldoorn.   

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn