RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Opa (84) cel in voor seksueel misbruik van kleinzoon

ZUTPHEN - Een 84-jarige man uit Apeldoorn is dinsdag veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk. Hij maakte zich schuldig aan seksueel misbruik van zijn kleinzoon van 5 jaar.

De man deed dat toen hem de zorg over zijn kleinzoon was toevertrouwd. Hij beval het jongetje om zijn mond erover te houden en ontkende het misbruik toen de moeder van de jongen hem hier in 2017 mee confronteerde.

Eerder veroordeeld

De Apeldoorner is al eerder veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het plegen van seksuele handelingen met zijn toen minderjarige dochters. 

Ondanks zijn hoge leeftijd legt de rechtbank hem een gevangenisstraf op. Dit geldt als een duidelijk signaal aan de man, zijn slachtoffer en zijn familie. De rechtbank legt hem daarnaast een contactverbod met het slachtoffer op.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn