RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Op zoek naar de Apeldoornse dierenvriend van 2023

De Partij voor de Dieren reikt dit jaar weer een award uit aan iemand die een groot hart heeft voor dieren in de gemeente Apeldoorn. Dit gebeurt op de Nationale Dierendag, woensdag 4 oktober.

De Partij voor de Dieren vindt het belangrijk dat degenen die zich dagelijks inzetten voor het welzijn van dieren in het zonnetje worden gezet. Speciaal hiervoor is de ‘Harry Voss award’ bedacht.

De award is vernoemd naar de voormalige PvdD fractievoorzitter, wiens toewijding en dierenliefde onbetwistbaar is en nog dagelijks in de bres springt voor zijn grote liefde, het wilde zwijn.

Ken jij iemand met een groot dierenhart? Stuur dan je nominatie, en de reden waarom, vóór 25 september aanstaande per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘dierenvriend’.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn