RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Oorzaak dood vrouw Apeldoorn nog steeds onduidelijk

APELDOORN - De politie kan nog geen duidelijkheid geven over de dood van een vrouw in Apeldoorn. 'We gaan uit van een misdrijf', wilde een woordvoerster vrijdag wel kwijt.

De 53-jarige vrouw van Iraanse afkomst werd vorige week woensdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Bronsgietersdonk.

Wat zich in of bij het huis heeft afgespeeld, is nog steeds niet duidelijk. 'Het onderzoek is volop bezig', aldus de politiewoordvoerster. Meer kon zij niet mededelen, ook niet of de politie een verdachte op het oog heeft.

Naar verluidt is het slachtoffer in de achtertuin aangetroffen. Buurtbewoners reageerden vorige week donderdag geschokt toen zij hoorden dat de bewoonster om het leven was gekomen.   

Zie ook:

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn