• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ook Nielson komt naar het Drakenbootfestival

De volgende naam van de line-up voor “Drakenboot in Concert” die bekend is gemaakt maken is Nielson! Met niet 1 maar zelfs 2 prijzen, was Nielson gisteravond de grote winnaar van de Edisons. Op vrijdag 21 juni komt hij naar Apeldoorn! Eerder werden De Dijk en Ronnie Flex & Deuxperience al aangekondigd. In totaal treden 7 bands op, binnenkort kunnen de andere namen onthuld worden.

 Nielson

Na nummers als “Beauty & Brains” en “Sexy als ik dans” is Nielson terug met een nieuwe sound. Hij klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.
Op zijn nieuwe album, met tracks als ‘Diamant’ en ‘IJskoud’, bewijst hij maar weer eens waarom hij één van de grootste popsterren van Nederland is, mét en zonder gitaar schrijft hij ijzersterke liedjes.
Naast zijn muzikale succes, steelt hij ook nog eens iedere week de show in Wie is de Mol.

Tickets

De kaartverkoop gaat hard, er zijn al meer dan 3.000 kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar op www.drakenbootfestivalapeldoorn.nl. Vorig jaar was het concert helemaal uitverkocht, de organisatie adviseert daarom op tijd tickets te bestellen. Er is op dit moment nog een beperkt aantal “Early Bird” tickets beschikbaar voor € 29,50, daarna komen de Regular ticket in de voorverkoop voor € 32,50.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Swing and Sweet
20:00 tot 21:00