RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ontdek stoere kastelen en prachtige landschappen

Geldersch Landschap & Kasteelen  - Ontdek waarom Gelderland een prachtige provincie is. De uitgestrekte bossen op de Veluwe, het kleinschalige Achterhoekse coulisselandschap en het weidse rivierengebied maken Gelderland tot een geliefde plek om te genieten van het buitenleven. 

Dwalen
Niet alleen dwalen door de bossen of over de hei. Ook in de stoere kastelen en de chique landhuizen kunt u dwalen. De Gelderse kastelen zitten vol verhalen. Want hier hebben bijzondere families, geleefd en gewerkt, hebben oorlogen gewoed, zijn legendes en unieke landschappen ontstaan.

Altijd dichtbij
Bossen, heidevelden, stuifzand waar volop dieren leven: Gelderland heeft het allemaal. Ervaar de rust als u door de bossen loopt. Leg een picknickkleed in het zand tussen de bloeiende heide. Houd uw adem in als u oog in oog staat met een hertenmoeder en haar jong. Beleef het zelf deze zomer, er is altijd wel een natuurgebied van Geldersch Landschap & Kasteelen dichtbij.

Voor meer informatie zie HIER

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn