• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ondertunneling Laan van Osseveld in Apeldoorn wordt een feit

APELDOORN - Aanstaande maandagmiddag 18 maart is de ondertekening van de overeenkomst voor de aanleg van de tunnel aan de Laan van Osseveld in Apeldoorn. De tunnel aan de Laan van Osseveld wordt voorbereid voor dubbele rijbanen, doch ingericht voor enkele rijbanen.

Voor de doorstroming op de ringweg aan de oostkant van Apeldoorn gaat hiermee, nog niet met twee, maar zeker wel met één flinke stap er op vooruit. Het is namelijk een serieuze optie om op termijn de Laan van Osseveld te voorzien van dubbele rijbanen. 

Deze ondertekening vindt plaats in het Regus gebouw (Van Vollenhoven zaal), Rietveld 55a in Apeldoorn. U bent van hierbij van harte welkom. Het programma is als volgt:

14.00 uur Ontvangst
14.20 uur Welkom door wethouder Wim Willems
14.25 uur Aansluitend een kort woordje door de betrokkenen:
               Staatssecretaris mevrouw Van Veldhoven
               Gedeputeerde provincie Gelderland mevrouw Conny Bieze
               Pier Eringa, directie ProRail
Ondertekening en aansluitend proosten met een glaasje prosecco

 Wilt u van deze uitnodiging gebruik maken? Wij stellen het op prijs als dat van tevoren laat weten. U kunt de gemeente bellen op nummer (055) 580 13 63, of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00