RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ondertekening aanleg tunnel afgelast wegens schietpartij in Utrecht

APELDOORN – Ten gevolge van de schietpartij in Utrecht is de ondertekening van de overeenkomst voor de aanleg van de tunnel aan de Laan van Osseveld in Apeldoorn uitgesteld.

Dreigingsniveau opgeschroefd naar niveau 5 in provincie Utrecht
De schietpartij in Utrecht heeft vooralsnog alle kenmerken van een terroristische aanslag. De dader is nog voortvluchtig, aldus de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV). De NCTV heeft een persconferentie ingelast voor 13:15 uur vanmiddag. 

In heel Utrecht is extra politie op de been. Moskeeën in Utrecht hebben de deuren gesloten. Ook heeft een groot aantal scholen in de regio gehoor gegeven aan de oproep om te sluiten. 

Ook buiten Utrecht zijn veiligheidsmaatregelen genomen. Zo is de marechaussee op Schiphol extra alert. De politie in Rotterdam heeft het toezicht op stations en moskeeën verhoogd.
Diverse pensioendemonstraties zijn afgelast.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn