RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Omnizorg (Slaaphuis), bestaat 10 jaar. Een foto impressie

Omnizorg aan de Stationstraat nummer 30 bestaat inmiddels 10 jaar en organiseerde ter gelegenheid van dit 2de lustrum een Opendag. Iedereen kon afgelopen vrijdagmiddag een kijkje komen nemen en zien wat er achter de schermen allemaal gebeurd. Onze fotograaf Roelof Rump maakte een mooie fotorapportage van dit gebeuren.

,,Wat doe je, als je 10 jaar in deze vestiging daklozen opvangt. Gewoon alles laten zien, een toespraakje van de wethouder en de buurtgenoten trakteren op een barbecue. Valt verder weinig over te schrijven. Behalve dan dat mij opviel dat er weinig politici aanwezig waren.” met deze woorden vatte Roelof het samen, de beelden spreken voor zich.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn