RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Olympic Moves, scholieren die met plezier sporten beleven!

APELDOORN - Dit jaar wordt alweer de 17de editie van Olympic Moves georganiseerd, de grootste schoolsportcompetitie. In Apeldoorn vindt een van de 10 grote regionale finales plaats.

Apeldoorn
Maar liefst 47 middelbare scholen uit de regio gaan op donderdag 4 april de uitdaging met elkaar aan in 6 verschillende sporten, namelijk veldvoetbal, atletiek, ultimate frisbee, softbal, veldhockey en tennis. De winnende teams mogen op 7 juni 2019 naar de landelijke finale ‘Olympic Moves The School Final’ die dit jaar voor de tweede keer op Papendal plaatsvindt. Het belooft een spannende en vooral leuke dag te worden! 

Achtergrondinformatie Olympic Moves
Olympic Moves is van groot belang voor de schoolsport in Nederland want 8 op de 10 Nederlandse kinderen op de basisschool doet aan sport, maar eenmaal op het voortgezet onderwijs stopt een aanzienlijk deel met sporten. Het doel van Olympic Moves is om scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennis te laten maken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. Er doen inmiddels ruim 350 middelbare scholen aan mee, wat bijna de helft is van alle scholen in Nederland.

Programma:

08:30 – 09:00            Inloop deelnemers opening bij CSV Apeldoorn

09:00 – 09:30            Opening bij CSV Apeldoorn

09:30 – 16:00            Naar sport locatie toe + toernooien

+/- 16:00                    Prijsuitreiking op desbetreffende locatie en vertrek richting huis

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn