RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nominaties groene lintjes weer geopend

De fractie van GroenLinks Apeldoorn reikt op donderdag 6 juni voor de vijftiende maal haar groene lintjes uit. Deze onderscheiding gaat naar Apeldoorners die zich op positieve wijze inzetten voor duurzaamheid en milieu: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven.

De huldiging is gekoppeld aan Wereldmilieudag: 5 juni. GroenLinks wil hiermee het onderwerp milieu op een positieve manier in het nieuws brengen. Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten aandragen. Weet je iemand uit de gemeente Apeldoorn die een groen lintje verdient, dan hoort de fractie dit graag.

Als jouw kandidaat genomineerd wordt, krijg je uiteraard een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking die zal plaatsvinden op donderdag 6 juni aan het eind van de ochtend. Je kunt je nominatie zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag voorzien van motivatie en vóór 10 mei aanstaande.

Op de site van GroenLinks staat de eregalerij van Groene Lintjes dragers en meer informatie over vorige uitreikingen van de groene lintjes.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn