RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nog geen uitsluitsel over dode vrouw in woning Apeldoorn

APELDOORN - De politie is nog volop in de weer met het onderzoek naar de dood van een vrouw in Apeldoorn. Woensdagavond troffen agenten in een hoekhuis aan de Bronsgietersdonk een dode vrouw van Iraanse afkomst aan. Het bleek om de 53-jarige bewoonster te gaan.

Wat zich woensdag heeft afgespeeld in de woning is nog steeds niet duidelijk. Naar verluidt werd het slachtoffer in de achtertuin aangetroffen. Politiewoordvoerder Sigrid Passchier geeft vrijdag te kennen dat er nog steeds onderzoek wordt verricht. Dat duurt nu al ruim anderhalve dag. In veel gevallen kan de politie na zo'n tijd al wat meer mededelen, maar daar is in deze zaak nog geen sprake van.

Woning nog verzegeld

De politie houdt nog steeds rekening met het scenario dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Op dit moment is de woning nog verzegeld en wordt er gesproken met buurtbewoners en familieleden, onder wie de echtgenoot van de vrouw. Pas wanneer de politie meer feiten heeft in de zaak zullen die naar buiten gebracht worden. Buurtbewoners reageerden donderdag geschokt toen zij hoorden dat de bewoonster om het leven was gekomen.   

Zie ook: Dode vrouw Apeldoorn is 53-jarige bewoonster

 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn