• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nog eenmaal 2D in ACEC

APELDOORN - De afgelopen maanden hing in ACEC de tentoonstelling 2D, met werk van beeldend kunstenaars Art van Triest, Danny Foolen, Esther Hoogendijk, Felipe van Laar en Marjolein Witte. Vanwege de Coronamaatregelen was deze expositie geruime tijd helaas niet te bezoeken. Wat zonde! 

Uitnodiging
Daarom nog eenmaal het werk van deze kunstenaars in de belangstelling zetten voor er plaats wordt gemaakt voor de zomerexpositie. Hierbij de uitnodiging voor de sluiting van 2D. Deze vindt plaats op maandag 1 juni om 15.00u in het ACEC Gebouw.

Vooraf reserveren
Reserveren voor dit evenement doet u door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In verband met de per 1 juni geldende Coronamaatregelen is er geen toegang mogelijk zonder aanmelding vooraf. Er is plaats voor 30 bezoekers, vol = vol.

Over 2D
2D: Wat gebeurt er wanneer je kunstenaars die normaliter 3D-werk maken, vraagt om iets te maken voor 'aan de muur'? Dit is de uitdaging die samensteller en deelnemend kunstenaar Art van Triest hemzelf en vier andere kunstenaars voorlegde: kunst maken die niet meer dan 30cm van de muur af mag komen. Meer informatie over de tentoonstelling leest u HIER.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Radio Marihati
09:00 tot 11:00