RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

NK Beach Handbal Toernooi bij AHV Achilles in Apeldoorn

Met de zomer in het vooruitzicht organiseert AHV Achilles opnieuw het NK Beach Handbal Toernooi, een kwalificatietoernooi voor het Nederlands kampioenschap. Het toernooi is de afgelopen 10 jaar sterk gegroeid en staat nu bekend als een van de beste beach handbal -toernooien in Nederland.

 

Van 18 tot en met 20 mei strijden teams uit het hele land op de beachvelden van AHV Achilles aan de Laan van Kerschoten 12. Het toernooi is officieel erkend als een NK Tour Beach Toernooi, waarbij deelnemende teams punten kunnen verdienen voor het Nederlands kampioenschap. Teams van verschillende leeftijdsgroepen, zoals jongens, meisjes, heren en dames, laten hun vaardigheden op het zand  zien en strijden om de overwinning. De best presterende teams in elke leeftijdscategorie, gebaseerd op de landelijke ranglijst, gaan vervolgens de Nederlandse titel betwisten tijdens het weekend van 24 en 25 juni.

 

Op donderdag 18 mei spelen de jongste jeugdteams (18 teams) in hun categorie om de prijzen. Op vrijdag 19 mei strijden 24 teams in de leeftijdsgroep van 12 tot 16 jaar. Op zaterdag 20 mei nemen maar liefst 32 topteams deel in de categorieën 16+, dames en heren senioren.

 

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar deze zomersport. De organisatie hoopt dat de wedstrijden tijdens mooi weer gespeeld kunnen worden.

 

Voor meer informatie over het toernooi en beach handbal in Apeldoorn kan je terecht op de website.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn